DELTAGARINFO

INFÖR HÖSTRUSKET

Startbevis
Ditt startbevis får du via e-mail. Har du anmält dig senast 20 okt så kommer det på mailen då. Anmäler du dig senare får du ditt startbevis via e-mail inom några dagar efter anmälan. På ditt startbevis står ditt startnummer. Ta med startbeviset när du hämtar din nummerlapp! Har du tappat bort startbeviset, ta med ID-handling.

Nummerlapp
Nummerlappen hämtar du från klockan 9.00 på plats på evenemangsområdet. Nummerlappen är personlig och får ej överlåtas till någon annan löpare.
På baksidan av nummerlappen skriver du namn och telefonnummer till anhörig samt om du medicinerar eller har någon sjukdom. Detta för att underlätta för vår sjukvårdspersonal om du skulle få problem under loppet.

Direktanmälan
Om du missat att anmäla dig till Höstrusket, kan du göra det på plats på evenemangsområdet på Stora Skuggan den 4 november. Priset är då 350 kr, endast med kortbetalning eller Swish.

EVENEMANGSOMRÅDE & START

Hitta hit
Bästa sättet att ta sig till evenemangsområdet vid Stora Skuggan på Norra Djurgården är att åka tunnelbana röd linje 14 till Universitetet eller buss 50 och 540 som alla går till Universitet. Ytterligare information finns på sl.se.
För dig som måste ta bil rekommenderar vi betalparkeringen vid Bergiusvägen, där du själv betalar för parkeringen. Tänk på att vara ute i god tid och att det finns stor risk för parkeringsböter om du parkerar fel.

Uppvärmning
Det kommer inte att vara någon gemensam uppvärmning men det finns gott om plats för uppvärmning på gräset och vägarna i anslutning till starten.

Start
Första start är kl 11.15 och beroende på antalet anmälda kan det bli fler än en startgrupp. Denna informationen kommer att finnas i ditt startbevis.

BANSTRÄCKNING

Underlaget är mestadels asfalt och en del grus. Det finns kilometerskyltar vid varje kilometer längs banan. Tänk på att hålla till höger för att släppa fram snabbare löpare.

Tidtagning
Vi använder Racetimer vid tidtagningen som sker med hjälp av ett datachip som är fäst på en flik i överkanten av nummerlappen. För att tidtagningen ska fungera optimalt ska fliken vara utvikt från kroppen med en vinkel mellan 45 och 90 grader. Nummerlappen ska bäras väl synlig på bröstet. På detta sätt får du din verkliga löptid registrerad.

Vätskekontroller
Det finns två vätskekontroller som serverar både sportdryck och vatten. Det är även möjligt att få vatten och sportdryck i evenemangsområdet, både innan start och efter målgång.

SERVICE

Omklädningsrum och toaletter
Alla som har möjlighet att byta om hemma uppmanas att göra detta. Det finns möjligheter att byta om på Stockholm Sports Center till en kostnad av 40 kr/person. Det finns toaletter på evenemangsområdet men det finns inga toaletter längs banan.

Kläd- och värdeinlämning
Överdragskläder kan lämnas i vår klädinlämning på evenemangsområdet. Du kan också lämna plånbok, nycklar etc. i värdeinlämningen på evenemangsområdet.

Medicinsk service
Sjukvårdspersonal finns i evenemangsområdet vid Stora Skuggan. Det finns även sjukvårdare på MC och en ambulans på plats.

Målgångsservice
När du går i mål får du först din välförtjänta medalj och sedan får du ta del av vår målservice med olika produkter för återhämtning.

Resultat från loppet
Direkt efter loppet hittar du den preliminära resultatlistan på www.hostrusket.se.

KONTAKT
Har du några frågor inför Höstrusket så kontakta gärna oss på tel 08-545 66440 (vardagar kl 9.00-12.00 och 13.00-16.30) eller info@hostrusket.se. Under evenemangsdagen hittar du vårt informationstält på evenemangsområdet.