Hur ser man att jag är anmäld?
När anmälan är gjord så finns du med i startlistan på hemsidan.

Kan ni se om/hur jag betalat?
Den person som betalt anmälan får en bekräftelse via e-post. Har du valt att betala med privat faktura så kan du gå in på Klarna och logga in online.

Jag är anmäld och undrar nu om det är möjligt att få tillbaka startavgiften om man blivit sjuk? Jag vill avboka min startplats, hur gör jag?
Anmälan är bindande se Marathongruppens allmänna villkor.

Vill avboka och har tecknat Folksam motionsloppsförsäkring, hur gör jag?
Du kontaktar Folksam på telefon 0771-950950
Här hittar du Information hos Folksam

Jag har inte betalat fakturan och då är jag väl inte anmäld?
Jo, faktura är en av flera olika betalsätt och så fort du gjort din anmälan så är det en färdig anmälan oavsett betalmetod. Du har ett ångerdygn på dig att avboka din anmälan, se Marathongruppens Allmänna villkor.

Jag behöver kvitto för att pengarna av arbetsgivaren?
I svarsmailet som bekräftar din anmälan finns en länk till anmälningsbekräftelsen som sammanfattar ditt totala köp. Är ditt köp gjort via Klarna får du en bekräftelse på din betalning oavsett betalningsform. Behöver du ett bättre specificerat kvitto, kontakta då i första hand Klarna: Tel: 08-120 120 10, e-mail:[email protected]
 . Har du gjort din betalning via betalningsformen ”internationella köp” kontakta då arrangören [email protected].

När skickar ni ut information om nummerlapparna?
Cirka två veckor före evenemangsdagen får du ditt startbevis.

Hur får man nummerlappen?
Vi kommer ha nummerlappsutdelning. Information och startbevis kommer skickas via e-post cirka två veckor innan loppet.

Kan någon annan hämta ut min nummerlapp?
Ja, om personen har med sig ditt startbevis eller din legitimation.

Jag är anmäld men har inte fått mitt startbevis?
Startbeviset skickas till den (e-post) adress du angav i anmälan. Stämmer adressen? Om inte skicka ett mail till [email protected].  Om du inte får ditt startbevis innan du ska hämta din nummerlapp så går det bra att hämta med ID-kort.

Kan jag få nummerlappen skickad till mig i ställe?
Nej. Alla måste hämta nummerlappen på nummerlappsutdelningen eller på evenemangsplatsen under loppdagen.

När kommer en mer detaljerad tävlingsinformation läggas ut på hemsidan?
Senast tre veckor innan loppet kommer en detaljerad tävlingsinformation läggas ut på hemsidan. I den kan du läsa all praktisk information gällande loppet.

Youtube
Vimeo
Google Maps